طلاق به درخواست زوج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در خصوص طرح طلاق ، از طرف من (زوج) بوده است، به دلیل عدم امکان سازش ، رفتارهای خودسرانه،عدم تمکین خاص و عام، بررسی مدارک کاغذی و گوشی همراه من، دعا نویسی و رو آوردن ب جادو و ... جهت زبان بند ،عدم احترام ب من و خانواده و قطع رفت و آمد و خیلی مسائل دیگر که موجب جان ب لب شدن بنده شده .از طرفی اعلام کرده من درخواست طلاق نمیدهم که فردا روزی اگر پسر 12 ساله ام پرسید چرا زندگی نکردی ،این من نباشم که اعلام جدایی کرده ام،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی در دادخواست طلاق به درخواست زوج قاضی از شما دلیل و مدرک نمیخواهد و سعی در برقراری سازش از طریق ارجاع به داوری می شود ولی درصورت عدم سازش گواهی عدم امکان سازش صادر و حقوق مالی زوجه و فرزندان مشترک نیز بررسی و تعیین می شود.