چگونگی استرداد وثیقه نقدی از اجرای احکام

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یک وثیقه 95 ملیونی نقدی با کارت بنده به صندوق دادگستری کارت کشیده شده و متهم خودم هستم ولی تبرئه شدم
و بخاطر نداشتن کد ملی کس دیگه ای فرد وثیقه گذار هست و اون آقا الان نمیاد برای فک وثیقه به دلیل آزار اذیت بنده
می‌خوام بدونم آیا شما پرونده قبول میکنین؟
یا چه راهکاری به بنده میدین
و

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان پذیرش پرونده وجود دارد ولیکن ابتدا پیشنهاد میشود از طریق مشاوره تلفنی توضیحات لازم را ارائه دهید تا راهکار مناسب اتخاذ شود.