نحوه گرفتن گواهی انحصار وراثت جهت توقیف سهم الارث بدهکار

دسته بندی : خانواده | مهریه
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من مدتیه بادخترم خونه مامانم هستم والان مهریم رو توثبت به اجرا گذاشتم برا توقیف ارثی که ازپدرش رسبده میگن بایدبرگه فوت بیارم که من ندارم چطورمیتونم ارث پدریش رو توقیف کنم ازدفترخدمات قضایی میشه یا برم دادگاه راهنمایی کتین ممنون میشم 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی اگر انحصار وراثت صادر شده باشد به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه کنید به درخواست شما یا اجرای احکام یک نسخه به شما می دهند و در صورتی که هنوز حصر وراثت نشده باشد می توانید به عنوان ذینفع خودتان در خواست انحصار وراثت نمایید و سپس از اجرای مربوطه درخواست توقیف سهم الارث را کنید