نحوه به دست آوردن کد ملی متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اثبات نسب
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام دو خواهرم فوت کردن هیچی ازشان نداریم چگونه کد ملی رو پیدا کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام وتبریک سال نو خدمت شما کاربرگرامی شما میتوانید با مراجعه به اداره ثبت احوال و ارائه مشخصات خواهرتان از قبیل نام و نام خانوادگی نام پدر و تاریخ فوت اقدام به دریافت گواهی فوت ایشان نمایید که در آن کد ملی متوفی نیز ذکر شده است. موفق باشید