دوران عقد هستم میخواهم جدا شوم آیا همسرم می‌تواند شکایت تمکین کند

دسته بندی : خانواده | طلاق
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوران عقدم منصرف شدم میخام جدا بشم آیا میتونه شکایت کنه منا مجبور ب تمکین کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید با بذل قسمتی از مهریه یا تمام آن تقاضای طلاق کنید و چون در دوران عقد هستید همسرتان نمیتواند درخواست تمکین نماید و عملا حکم تمکین قابل اجرا نیست