درخواست حضانت فرزند توسط مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من2سال جداشدم وحضانت بچهامو دادم بهش بعد این دوسال متوجه شدم ازدواج کرده ولی ثبت محضری نکردن میخام بچهامو پس بگیرم ایاراحلی هست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر درخواست حضانت فرزند به لحاظ ازدواج مجدد نامبرده به دادگاه تقدیم نمایید ودرخواست شهادت شهود و تحقیقات محلی جهت اثبات ادعای خود را بنمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ونگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید