محدودیت های عضو هیئت مدیره در شرکت تجاری

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده با شرکتی قرارداد امضاء کردم که جزو هیئت مدیره هم هستم
الان با یک شرکت دیگر قرارداد امضاء کردم ولی مدیرعامل مخالفت کرد که نمی توانی این کار رو انجام بدید و طبق قانون تجارت باید جبران خسارات کنی آیا صحیح است

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مسئله شما نیاز به تشریح و توضیح بیشتری دارد، ولی در کل دو منبع برای محدودیت و برخی ممنوعیت ها برای اعضای شرکت های تجاری وجود دارد که اول مقررات قانونی و دوم اساسنامه شرکت است.