تعارض مالکیت با جهاد کشاورزی

دسته بندی : حقوقی | املاک
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،یک قطعه زمین در سال 97 درروستای ماریان مشهد خریدم،این زمین 60 فقره نهال دارد، بعد این همه سال جهاد کشاورزی پیام تخریب رو دیوار باغ نوشته، با اینکه تو این مدت پرسنل جهاد زیاد رفت وآمد داشته وچیزی در این مورد نگفتند، چکار باید کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،اگر مالکیت زمین به طور قانونی به شما منتقل شده باشد و جهاد کشاورزی نتواند مدعی مالکیت زمین باشد ،امکان تخریب زمین را ندارد .