محکومیت زوج و حق طلاق زن با توجه به شروط ضمن عقد

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من و همسرم 1 ساله عقد کردیم از طریق پیامک. با زن دیگری سکس چت داشتم و همسرم از محتویات سکس چت ها مطلع شده و از اونجا که پدرش وکیل هست اقدام به شکایت میخاد بکنه میخاستم بببینم آیا. می‌تونه شروط 12 گانه طلاق رو از طریق سکس چت ثابت کنه و طلاق بگیره؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام در صورتی که خانم از شما شکایت نماید و پس از طی مراحل لازم در دادگاه شما محکوم و مجازات شوید. متعاقبا با توجه به حکم محکومیت شما بسته به نظر قاضی دادگاه خانواده و با توجه به شرط نهم ضمن عقد، ممکن است به زن حق طلاق اعطا شود.