دادخواست طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شوهرم معتاد بود زن صیغه کرده بود به گفته خودش کاری براش 25 سال حبس بریدن
7 ماه حبس کشید ازاد شد به بهونه قلبش منتهی هنوز حکمی ندادن براش که کامل جریمش به پول تبدیل شه
صیغشم با اون خانم تموم شه
الان میخوام درخواست طلاق بدم میتونم زندانی بودنش و مطرح کنم ؟قاضی به نفع من رای میده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بله با شرایط گفته شده می توانید دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج و یا به جهت احراز شرایط ضمن عقد نکاح مطرح کنید.