پرداخت میزان حق الوکاله وکیل طبق قرارداد وکالت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یک پرونده حقوقی دارم که چند میلیاردی است و در خارج قرارداد با وکیل توافق کرده بودم که 50 درصد مطالبات را ایشان( وکیل) برداشت کند . حال چون می دانم در توان محکوم کل مبلغ نیست دوست دارم با دریافت مبلغی از بدهی رضایت داده مختومه شود ولی وکیل مخالف است چون به همان مقدار از سهم او نیز کم می شود . چه باید کرد ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید طبق قرارداد حق الوکاله وکیل را بدهید توافق شما با بدهکار ربطی به قرارداد وکالت شما با وکیل ندارد