چگونگی پرداخت مهریه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زوجه ام طلب مهریه نموده است. مهریه زوجه بنده به نرخ روز یک میلیلرد تومان وبیست متقال طلا می باشد بنده مالک سه دانگ ملک مسکونی که سه دانگ دیگر به نام زوجه می باشد و یک اتوموبیل شخصی از آنجائیکه اقساط وام بیشتر از حقوق دریافتی میباشد با اتوموبیل مسافر کشی می نمایم حکم دادگاه جهت پرداخت مهریه چیست با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که اموال شما برای پرداخت مهریه کافی نباشد ، با درخواست اعسار از سوی شما مهریه تقسیط می گردد.