حکم خلع ید صادر شده و الان هم اجرای احکام هست. گفتن اعتراض ثالث برم دفتر خدمات قضایی بنویسم

دسته بندی : حقوقی | املاک
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. حکم خلع ید صادر شده و الان هم اجرای احکام هست. گفتن اعتراض ثالث برم دفتر خدمات قضایی بنویسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بله باتوجه به متن سوالات شما پیشنهاد میشه نسبت به حکم صادره اعتراض ثالث اصلی مطرح کنید چرا که مالک جدید عین مستاجره قائم مقام مالک سابق بوده و در واقع به نوعی موجر قرارداد اجاره منعقده توسط مالک سابق، محسوب می شود؛ بنابراین اقامه دعوای خلع ید از جانب وی علیه مستاجر که شما می باشید برخلاف حقوق شما بوده و منجر به قرار رد دعوی خواهد بود.