حضانت فرزند بعد از ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.من حدودچندسالی میشه جداشدم خانم هستم وازدواج مجدد کردم ویه دختر13ساله ازاردواج اولم دارم ک حضانتش باپدرش وپدرش هم مجددازدواج کرده دخترمن بانامادری یجازندگی میکرده ک باازاراذیت ازخونه به خونه پدربزرگش یعنی خانه پدرمن برگشته وبه هیچ عنوان حاضرنیس برگرده پیش پدرش و پدرش هم شدیدا مخالف موندش هست وخرجی نمیده تکلیف چیه الان ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتونید مجدد دادخواست برای حضانت بدید مستند به آزار و اذیت های جدید اما جزییاتی برای تهیه مدارک و مستندات باید رعایت کنید که پیشنهاد میکنم تلفنی کمک بگیرید