ازدواج موقت و اختلافات حقوقی زوجین

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام توی سایت دیوار با آقایی آشنا شدم که با عنوان استخدام پرستار بچه بکن پیشنهاد دوستی دادن ما خودمون صیغه محرمیت خوندیم و در عین حال من مجرد هستم اما با کره نیستم آقا تمام اینا رو روی کاغذ نوشتن و منم امضا کردم در کنارش یه قرارداد کاری با ماهی 15 ملیون هم نوشتیم همون روز من با آقا نزدیکی داشتم مبلغ 700 تومن برام انتقال دادن و من برگشتم خونه روز اول کاری ایشون الان ادعا دارن چن تا چیز از خونشون گم شده و قصد شکایت از من دارن در صورت شکایت من چه کاری میتونم انجام بدم و آیا ایشون میتونم ادعاشون رو با یه قرارداد به دادگاه ثابت کنن یا خیر و اینکه آیا خوندن عقد بین خودمون قانونی هست یا خیر ضمن اینکه 35 ساله هستم و پدرم فوت کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اثبات زوجیت نیاز به مدرک داره اگر مورد انکار قرار بگیره ولی به ثبت رسمی احتیاج نداره شرایط و اختلافات شما موضوعات مختلفی داره که بهترین راه دریافت مشاوره و درک مطلب بصورت تلفنی برای شما خواهد بود