مشکلات اخلاقی زوج در خانواده

دسته بندی : خانواده | طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برای رابطه جنسی شون فقط شهادت دخترم هست.
ولی برای رابطه ی دوستی و احساسی شون مادرم و خواهر برادرای دیگه ام شهادت میدن حتی همه ی خانواده ی خودش میدونن ولی از من طرف داری نمیکنن .دقیقا چه شواهدی نیازه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به توضیحات مختصر شما و پاسخ متنی که اصرار دارید کوتاه دریافت کنید و خیلی هم کمکتون نمیکنه مختصرا پاسخ میدهم! برای رابطه جنسی شاهد بیشتری احتیاج دارید برای رابطه نامشروع میتونید اثبات کنید مجددا عرض میکنم اگر واقعا میخواید پیگیری کنید راهکار های زیادی وجود داره که متنی کمکی زیاد نمیتونید دریافت کنید