ابطال وکالتنامه پس از انجام مورد وکالت

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.اگر کسی باغی را به دیگری با وکالتنامه بدهد و آن شخص بوسیله آن وکالتنامه باغ رو به فرزندش صلح بلاعوض یا هبه کند.آیا امکان دارد شخصی که وکالتنامه داده بیاید و باغ را پس بگیرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی خیر وقتی باغ به شخص ثالث (فرزند)صلح شده یعنی مورد وکالت انجام شده و قابل برگرداندن به حال سابق نیست.