حضانت و مهریه پس از فوت زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من پسرم 6سال پیش فوت شد و دوفرزند دختر صغیر دارد من حضانت فرزندانش را به عهده گرفتم و الان همسرش برای مهریه قدام کرده و خانه را که به اسم پسرم بوده دادگاه جهت مهریه به اوواگذار کرده ولی پسرم زمانی که در قید حیات بود کاغذی با امضا و اثر انگشت پدر و مادر و برادران همسرش گرفته که مهریه خود را نصف کرده و باقی آن روبه‌او بخشیده آیا با آن مدرک می‌شود از واگذاری خانه به مادرشان جلوگیری کرد و اینکه اگر خواسته باشم حضانت بچه‌ها رابه مادرشان بسپارم باید چکار کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بابت مهریه اسنادی که مدعی بذل هستید را باید به دادگاه ارایه دهید تا از اموال به میزان مهریه به همسر داده شود میتوانید درخواست انتقال حضانت به مادر را به دادگاه تقدیم کنید