طلاق توافقی وپرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
بنده 15سال قبل جداشدم با مهریه توافقی ماهیانه 100 هزار تومان پرداخت کنم. الان زن سابق شکایت کرده و دادگاه یکطرفه رای بسیار سنگینی صادر کرده راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید دادنامه خود را برای بررسی ارسال بفرمایید تا پاسخ لازم ارسال شود در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی از طریق پنل درخواست دهید تا ضمن بررسی دادنامه توضیحات کامل اعلام شود