سوال در خصوص اعتبار دست نوشته عادی

دسته بندی : حقوقی | املاک
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. پدرشوهرم خونه ای خریده ک نیمه ساخته ست ب ما گفته بسازید برید داخلش زندگی کنید. ولی من خونه ب نام کسی نمیزنم فقط ی کاغذ بهتون میدم ک انقدر شما هزینه کردیدو بقیه امضا کنن. و همچنین از خونه ای ک فعلا داخلش هستن ی مقداریش پشت قباله ی منه میگه از اینجا میگیرم سهمتو از اونجا بهت میدم اینم روی کاغذ مینویسم. ولی چیزی بنام کسی نمیرم بزنم. میخاستم بدونم این کاغذی ک ب ما بده آیا سندیتی داره یا ن فایده نداره.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بله اعتبار و سندیت دارد ولی پیشنهاد می شود که در خصوص هزینه های ساخت قید شود که بعدا با جلب نظر کارشناس هزینه ها به نرخ روز برآورد و پرداخت خواهند شد.