استناد به حق طلاق ناشی از ازدواج مجدد زوج پس از ۲۰ سال

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر،سال نو مبارک..
همسرم سال 85ازدواج مجدد داشتن،اون موقع از سر ترسها و بی اطلاعم هیچ اقدامی نکردم،البته از شخصی پرسیدم ولی جوابیک بهم داد،گفت اگ زودتر اقدام میکردی هم حق طلاق هم مهریه بهت می‌رسید ،ولی بعد ازدواجش بارها و بارها بهم خیانت کرد تا سال 1402 ک دوباره ب شکل وقیحانه تری زن ب خونم آورده ،دیگه سرم و اززیر برف آوردم بیرون و میخام اقداماتی انجام بدم،میخام بدونم آیا میتونم از حق طلاق و مهریه ام (از ازدواج دومش)دفاعی بکنمهم مهریه بگیرم هم طلاق،البته یدخانمی ک تو دادگاه عریضه نویسه میگه میشه و ی مشاوری ک چندروز پیش رفتم پیشش همون حرفو تکرار کرد ک اگ 6ماه بعد ازدواج همسرت اقدام میکردی میشد ولی دیگه الان نمیشه،فقط گفت اگر عکس یا برگه صیغه نامه از همسرت با خانم دیگه داشته باشی میشه هم طلاق هم مهریه برخوردار باشی ولی من از کجا همچین چیزی بیارم،واقعا بعد 21سال بدون هیچی از حقم بگذرم و برم؟؟؟؟لطفا اگ راهی تبصره ای تو این کتاب قانونتون هست بهم بگین ،فکراینکه از حقم بگذرم و برم خیلی اذیتم میکنه،مهریه ام فقط 110 تا سکه هست، ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌ حق طلاق به واسطه ازدواج مجدد زوج برای شما ایجاد شده و این حق مطلق است و اعمال آن محدود به زمان خاصی نیست و شما نیز از حق مربوطه عدول نکرده اید لذا امکان استناد به این حق خواهید داشت و از طرفی مطالبه مهریه ارتباطی به حق طلاق ندارد و هر زمان امکان مطالبه مهریه خواهید داشت.