دادخواست تمکین به طرفیت زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من و زنم در شرف طلاق هستیم. و تهدیدم کرده که میخاد بره یک شهر دیگه تا دیگه نتونم بچه ام رو ببینم .
خاستم بدونم دادخواستی هست که بتونم مطرح کنم برای منع نقل مکلان ایشان؟
و اگر هست تحت چه عنوانی میباشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر الزام به تمکین به طرفیت ایشان مطرح نموده ودرخواست اقامت وی در محل سکونت اعلام شده از سوی خود را به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید