نحوه پرداخت حق الوکاله وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، زمینی نسبتا گران قیمت وجود دارد که سالها قبل متعلق به پدر شوهرم بود در زمان حیات پدر شوهرم پسر بزرگتر او تصاحب کرده و به نام خود زده است بعدها به نام پسرانش انتقال داده است اکنون همسرم با وکیلی صحبت کرده و می‌خواهد با او قرارداد ببندد که اگر وکیل در بازپس گیری ملک موفق باشد 10 درصد پول ملک مال او باشد ایا بقیه ورثه هم باید امضا کنند که اگر وکیل موفق باشد 10 درصد ملک را به او بدهند یا موافقت و امضای آنها لازم نیست و شوهرم وکیل بگیرد کافی است؟ اگر مالی به دست بیاید 10 درصد را شوهرم باید از جیب خود بدهد یا همه باید بدهند. ؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. اگردرقراردادذکرشده باشدمعادل10درصدقیمت کل ملک،همسرشمابایدازجیب خودش بپردازدونمی تواندازدیگرورثه بگیرد.مگراینکه ورثه هم طرف قراردادباوکیل قراربگیرندوقراردادراامضاءکنند.یااینکه درقراردادتصریح شودمعادل10درصدسهم همسرشماازملک به عنوان حق الوکاله است نه کل ملک.موفق باشید