مطالبه سهم الارث پدری

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من خانم 29 ساله ای هستم که در سال 83 بعد از فوت پدرم سهم الارث مغازه پدرم به میزان یک میلیون و هفتصد و سیزده هزار تومان نزد برادرم مانده و ماهانه به من سود مختصری دادند الان درخواست گرفتن سهم الارث را دارم برای محاسبه به روز و با سند باید به کجا مراجعه کنم و این که سود ماهانه پرداخت کردند آیا از مبلغ کل کم می شود؟ و مبلغ حدودی سهم الارث به روز من چه قدر می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه عین مغازه وجود دارد پیشنهاد میگردد سهم مشاعی خود از مغازه را مطالبه نمایید در غیر اینصورت مطالبه مبلغ با احتساب خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه انجام خواهد شد.