در فرض سوال امکان طلاق وجود دارد ؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر مشکل شوهرم ناباوری هستش به صورت طبیعی نمیتونن فقط از طریق ای وی اف منم نمیخوام انجام بدم بخاطر اخلاقشونم که هست خواستم ببینم میتونم از طریق ناباوریشون به نتیجه برسم 5ساله عقد کردیم 3ساله عروسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی اگر زوج به روش طبيعي امكان بارداري نداشته باشد، در صورت قید شرط در ضمن عقد ،وكالت در طلاق براي زوجه به دليل تحقق شرط عدم بارداري محقق است حتي اگر بارداري به روشهاي نوين ممكن باشد همچنین مورد می تواند از موارد عسر وحرج نیز باشد .