تعیین تکلیف در خصوص زمان ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم بر اساتید گرامی
و تشکر دارم از زحمات و ارشاد همه بزرگواران من جمله جناب آقای قاسمی که با استناد ارائه پاسخ می دن

خواهشمندم متخصص خانواده پاسخ عنایت فرمایند (عجله ای به اخذ جواب ندارم)

باتوجه به اینکه حضانت و ولایت (سرپرستی ) دو مقوله متفاوت از همدیگه هستند ، زن و شوهری که طلاق قانونی نگرفته اند ولی زندگی جداگانه دارند
و دو فرزند مشترک دختر (یکی 14 ساله و دیگری سه ماه دیگه 9 سال تمام میشه) نزد مادر باشه
🔺 آیا رضایت مادر برای ملاقات ، مسافرت بردن به خارج از استان فرزندان لازم و ضروری است ؟؟
و درصورت بروز اتفاق برای فرزندان در زمان مسافرت ها ، آیا پدر پاسخگوی قانونی برای زن می باشد ؟؟

با اینکه می دانیم ، اجازه خروج از کشور ، موضوع ازدواج و عمل جراحی الکتیو با پدر است.

سپاسگزارم 🌺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر تا زمانی که طلاق صورت نگرفته ودرخصوص حضانت فرزندان تعیین تکلیف صورت نگرفته مادر نمی تواند بچه ها را از محل شهر سکونت خارج کند.