آیا امکان بردن فرزند بدون اجازه پدر وجوودارد؟

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم بر اساتید گرامی
مجددا سوال میکنم خواهشمندم دقت فرمایید
خواهشمندم متخصص خانواده پاسخ عنایت فرمایند (عجله ای به اخذ جواب ندارم فقط پاسخ درست مهم است)

باتوجه به اینکه حضانت و ولایت (سرپرستی ) دو مقوله متفاوت از همدیگه هستند ، زن و شوهری که طلاق قانونی نگرفته اند ولی زندگی جداگانه دارند
و دو فرزند مشترک دختر (یکی 14 ساله و دیگری سه ماه دیگه 9 سال تمام میشه) نزد مادر باشه
🔺 آیا برای ملاقات ، مسافرت بردن به خارج از استان فرزندان توسط پدر ، اجازه مادر لازم است ؟؟
چون دادگاه اجازه یک روز ملاقات را برای پدر داده است.

و آیا پدر در زمانی که فرزندان خود را به مسافرت می برد ، درصورت بروز اتفاق برای فرزندان ، پاسخگوی قانونی برای زن می باشد ؟؟

آیا مادر بچه ها ، آنان رو بدون اجازه پدر می تواند به مسافرت ببرد ؟

(( با اینکه می دانیم ، اجازه خروج از کشور ، موضوع ازدواج و عمل جراحی الکتیو فرزندان دختر با پدر است.))

سپاسگزارم 🌺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر تا زمانی که در مورد حضانت تعیین تکلیف نشده مادر نمی تواند بدون اجازه پدر فرزند را به مسفرت ببرد وهمچنین از کشور خارج کند.