عدم پرداخت نفقه حقوقی و کیفری

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ی ماه ک همسرم رفته خونه مادرش و من خونه خودم هستم پلیس اومدن و صورت جلسه کردن ک من تمکین کردم و همسرم نیستن تو این ی ماه همسرم ب من هیج بودجه ایی ندادن و قبلش هم ب من خرجی نمیدادن و پولی ب حساب من واریز نشده ولی پدرشوهرم چن روز پیش 3میلیون برای من کارت ب کارت کردن من میتونم برای نفقه شکایت کنم و اینکه پدرشوهرم ب من پول دادن میشه نفقه از سمت شوهرم حساب شه ؟
و اینکه میتونم بابت وقتی ک همسرم خونه بودن و ب من خرجی ندادن هم شکایت نفقه کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله میتونید هم کیفری و هم حقوقی شکایت و دادخواست ثبت کنید نفقه معوقه هن قابل مطالبست. در خصوص جزییات سوال داشتید تماس بگیرید