مشکلات جنسی زوج و طلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من یک ماهه که عقد کردم. قبل عقد همسرم بهم گفت بچه دار نمیشه و نمیخواد کسی از این قضیه با خبر بشه. چند مدته متوجه شدم علاوه بر اون مشکل نعوظ هم داره. با خانوادم در میون گذاشتم گفتن اگه از همون اول به ما میگفته نمیزاشتیم ازدواج کنید
میخواستم بدونم اگه درخواست طلاق بدم حرفم به جایی میرسه؟
بعضی ها میگن نه چون بهت گفته بچه دار نمیشه.
و چون خیلی سخت میشه ثابت کرد مشکل جنسی داره میخوام بخاطر ناباروری درخواست طلاق بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. مشکلی که شما گقتید کاملا با بچه دار نشدن متفاوته و خبر دار نبودید قطعا. بله قابل پیگیریه و با آزمایشات پزشکی قانونی مشخص خواهد شد. اما در پرونده طلاق نوع ثبت دادخواست و مستندات مهمه پیشنهاد میکنم تماس تلفنی داشته باشید برای هماهنگی و نگارش لایحه قطعا بیشتر کمکتون میکنه