سفته بابت حسن انجام کار

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شرکتی هست که زمان استخدام و انعقاد قرارداد درخواست سفته با مبلغ بالایی دارد و علت آن را بابت حسن انجام کار بیان میکند. شماره سفته ها هم در قرارداد ذکر خواهد شد. گفته اند که چهار ماه بعد از تسویه حساب سفته را پس خواهند داد.
سوال من این است که با شرایط ذکر شده اگر سفته بدهم و زودتر از موعد پایان قرارداد قطع همکاری کنم و یک ماه زودتر از خروج به شرکت اطلاع بدم، آیا میتوانند بابت عدم حسن اجرای کار سفته هارا اجرا بگذارند و پول آن را از من دریافت کنند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله، با توجه به تعهدات ناشی از قرارداد، در صورت قطع همکاری پیش از اتمام مدت قرارداد، ممکن است مبلغ سفته را از شما مطالبه کنند. بهتر است احتیاط کنید.