وصول مهریه بعد از فوت زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

بعد از فوت شوهر چقدر از مهریه از اموال موجود متوفی قبل از تقسیم اموال تعلق میگیرد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و تبریک سال نو خدمت شما کاربر گرامی زوجه میتواند تمامی مهریه خود را قبل از تقسیم اموال وصول نماید ، به طور کل ابتدائا میبایست بدهی متوفی پرداخت گردد و مهریه نیز نوعی بدهی بوده و ابتدائا باید مهریه پرداخت گردد و پس از ان در صورت باقی ماندن اموال بین وراث تقسیم گردد.موفق باشید