اخذ مدارک هویتی جدید و اثبات حیات

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلا یه خانم 33 ساله که تو شناسنامه دخترم ولی قبلا نامزد داشتم و دختر نیستم 6 ساله بعد فوت نامزدم از خانوادم جدا شدم و خودم مستقل ماررمی کنم ازشون خبری ندارم چند ماهه فهمیدم شناسنامه و کارت ملی هوشمندمو‌که با اثر انگشتم گرفته بودم باطل کردن به عنوان فوت شده العان چی کار کنم که دوباره کارت ملی و شناسنامم وصل شه و می خوام بازم نبینمشون خیلی اریتم می‌کردن می خواستن با یه پیر مرد ازدواج کنم می تونم همینجوری برم در خواست بدم دوباره هویتم برگرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر به صورت غیر قانونی مدارک هویتی شما ابطال شده شکایت کنید چرا که بدون گواهی فوت و جواز دفن این کار نباید انجام بشه. اگر مورد دیگه ای هست که به ثبت احوال مراجعه کنید و المثنی بگیرید سوال دیگه ای دارید میتونید مشاوره تلفنی دریافت کنید