پرداخت مهریه در صورت داشتن رابطه نامشروع

دسته بندی : خانواده | اعسار
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تکلیف جهیزیه چی میشه با ماهی هفت تومن حقوق چجوری برام میوفته مهریه رو پرداخت کنم؟ من از پیامایه خانومم فیلم و عکس دارم همین برای محکوم شدنش کفایت میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای اعسار با توجه به مبلغ مهریه و‌توان مالی دادگاه تصمیم خواهد گرفت در مورد پیامها میتوانید رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید ولی مانع از پرداخت مهریه نیست