تعیین تکلیف در خصوص حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام دختر من 9 سال قمری شده خانواده پدریش تا امروز خبری ازشون نبود اما نمی‌دونم چرا الان کل خانواده ش دارن زنگ میزنن و اصرار دارن با دخترم ارتباط بگیرن اما دخترم دوست نداره اگه خط و ... خاموش کنم مشکلی پیش میاد ؟میتونن شکایت کنن؟یا مکان زندگی رو تغییر بدم و اطلاعی به خانواده پدریش ندم غیرقانونیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر حضانت فرزند به عهده پدر ومادر ایت اما دختری که به سن 9 سالرمی رسد از حضانت خارج می شود ومیتواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند وبه اختیار خودش است که بخواهد با چه کسی ملاقات نماید.