درخواست طلاق به دلیل اعتیاد زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم اعتیاد داره، هر چه تلاش میکنم ترک کنه نمیتونه ، یعنی فکر نمیکنم هیچ وقت تصمیم به ترک بگیره،کار هم نمیکنه یعنی توانایی کارکردن هم نداره، یه بچه دارم.میخوام طلاق بگیرم حتی نمیدونم باید چه مراحلیو بگذرونم تا بتونم طلاق بگیرم.مهریه زیادی هم ندارم،همونم نمیخوام.راهنمایی میفرمایید که باید چه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید دادخواست طلاق خود را به دلیل عسر و‌حرج به دلیل اعتیاد همسر خود تقدیم‌دادگاه نمایید شهود نیز در این خصوص شهادت دهند میتوانید حکم به طلاق اخذ نمایید