مطالبه مهریه و استرداد جهیزیه

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ده ساله ازدواج کردم والان بخاطر اخلاق و رفتارهای همسرم میخوام جدا بشم چطور میتونم بدون هیچ دردسری جهیزیه ومهریه ام رو بگیرم ؟. مهریه من 400سکه است ایا همش بهم تعلق میگیره؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای استرداد جهیزیه باید دادخواست بدید و در شورای حل اختلاف رسیدگی بشه. مهریه شما هم اگر همسرتون دارا باشن کاملا بهتون تعلق میگیره. اما برای دادخداست طلاق نیاز به دلیل محکم دارید که پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی یک نوبت لااقل داشته باشید