اجرای حکم طلاق غیابی

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم 4سال نیست خبری ازش ندارم درخواست طلاق دادم از طریق نعفقه قاضی رای طلاق رو صادر کرده 5اسفند من الان چیکار باید بکنم اونجا گفتن 60روز طول میکشه میره برای تجدید نظر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چون رای شما غیابی هست مهلت اعتراض بیست روز از رای های حضوری بیشتر هست در هر حال شما باید تا قطعی شدن دادنامه که 60 روز‌هست صبر کنید