وکالت در طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من اگر حق طلاق بلاعزل داشته باشم امکان جدایی بدون اطلاع همسر هست و اینکه حتما باید دلیل محکم و منطقی داشته باشم برای جدایی؟با رای دادگاست یا چون حق با منه میتونم راحت جداشم؟پروسه من چه فرقی داره با کسی ک حق طلاق نداره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر وکالت طلاق توافقی دارید ،از طرف شوهر وکیل اختیار نمایید و موضوع قابل اقدام بدون همسر میباشد