آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به از کار افتادگی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وخسته نباشید من به مدت 11سال در یک شرکت مشغول به کار بودم واز سال 95 عضلات تاندونیت کتف چپ من دچار آسیب شده و بعد از حدود 7سالو اندی به خاطر این مشکل من رو اخراج کردند میخواستم بدونم اگر شکایت کنم چه مقدار دیه به من تعلق میگیره ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که این مشکل برای شما در اثر کار ایجاد گردیده میتوانید با ارائه مدارک ومستندات پزشکر درخواست از کارافتادگی از سازمان تامین اجتماعی محل فعالیت را بنمایید.