طلاق توافقی و‌مدت استفاده از اسناد

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید مزاحم شدم یک سوال داشتم من نامه مشاوره را به صورت پلمپ شده از مرکز مشاوره سال 97 گرفتم ولی بعدش دوباره خانمم سر موصوع مهریه پشیمان شد نیامد دفتر قضایی طلاق توافقی زا ثبت کنیم همین طور ماند قسط مهریه و نفقه گرفت تا الان که 1403 است و حالا قبول کزده تمام کنیم آیا همان نامه را میتوانم به جریان بندازم من دیگه حوصله مشاوره رفتن ندارم چون قصد رفتن از ایران دارم مبخواهم کارم‌زودتر تمام بشه اگر لطف کنید راهنمایی کنید خدا خیرتان بدهد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مدت استفاده از نامه مشاوره محدود هست و‌الان که شش سال از اخذ نامه گذشته در دادگاه مورد پذیرش نیست