شکایت از ضامن چک و مطالبه وجه

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

صاحب حساب اهل شهر ری هست و من تبریزی هستم نمیتونم این طرف و پیدا کنم ولی انتقال دهنده چک همینجاست خونشم میشناسم نمیتونم از این آقا که کیس منو برده شکایت کنم حکم جلب بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دوست عزیز کوتاهترین راه رو به شما پیشنهاد دادم ولی درصورتی که بخواهید شخص انتقال دهنده هم دخیل باشد میتوانید ایتدا تامین خواسته جهت انسداد حسابها تقدیم کنید و متعاقب ان دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک علیه دو نفر طرح نمایید