نحوه طلاق توافقی چگونه است

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده و همسرم قصد جدا شدن داریم خانوم بنده میخاد مهریه شو ببخشه حتی دوتا بچه هامونم بده بمن یک بچه چهارو نیم ساله و یک بچه یک سالو نیمه هر دو پسر میگه میام دادگاه هرجارو بخوای امضا میکنم که بچه هارو نمیخام با توجه به سن کم بچه ها ایا امکانش هست قانونی باشه که بعد طلاق بتونه بچه هارو پس بگیره ایا میشه سندی امضا کرد مثل وکالت بلاعزل که بعد طلاق نتونه در خواست حضانت بچه هارو بده . من الان بیشتر از یک ساله پام ب دادگاه باز شده تا الانش هم بزور نگهش داشتم سر خونه و زندگیمون ولی دیگه خسته شدم از التماس نمیخاستم بچه هام بدون پدر یا مادر بزرگ بشن ولی چاره ای نیست البته اگر قانونی باشه که مانع از زیر قول زدن مادر بشه ازتون خواهش میکنم اگر راهی هست کمکم کنین ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود بهترین راه طلاق توافقی وصورتجلسه توافقی را بنویسید بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید