سوال درخصوص ازدواج موقت

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
حدود 10 سالی است که با خانم مطلقه ای ارتباط شرعی موقت با فراز ونشیب های زیاد داشته ام
در طول این ده سال تمام نیازهای مالی کاری رفاهی وی را رفع نموده و رسیدگی کرده ام
به علت اختلافات زیاد و مشکلات بسیار چندین نوبت مشاجره های تبدیل به جدایی مقطعی از ایشان داشته ام ک ب علت دلسوزی زیاد نسبت به ایشان دوباره رابطه شکل گرفته است
حال بعد از 10سال ایشان ادعای ازدواج رسمی با بنده دارد و با تهدید آبرویی و... سعی در تحریک من برای این مساله را دارد در حالی که از روز اول این ارتباط و آشنایی هیچ گونه قول و شرطی در این خصوص فی ما بین ما نبوده... لازم به ذکر است هیچ گونه روابط زناشویی در یک سال گذشته باایشان نداشته ام و در طول این سال ها نیز در کمترین حد خود بوده است اما انتظارات مالی و زندگی و کاری ایشان به نحو احسنت و شرایط بنده رفع گردیده است.
انتظار ایشان ازدواج رسمی یا اعطای خانه و ماشین در ازای این سال های زندگی است در حالی که هیچ رابطه احساسی هم در میان ما وجود ندارد.
ایشان 33 ساله و بنده 34 ساله هستم
بنده مجرد و ایشان سابقه دو بار زندگی ناموفق داشته اندو از بیماری افسردگی شدیدرنج میبرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ایشان نمی توانند شما را ملزم به عقد ازدواج دایم نمایند.لیکن جهت بررسی مشکل از لحاظ روانشناسی پیشنهاد می گردد با احد از مشاورین مربوط به امور خانواده موضوع را درمیان بگذارید.