صلح نامه عادی انتقال مال متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اخراج ثلث
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم یکسال پیش فوت کرده اندودارای 6فرزندیکی ازبرادرانم ازپدرم صلح نامه داره که کلیه اموال به اوداده شده. درچندسال قبل دربرگه شورای روستا باغ ها روبه سه فرزنددیگرداده است حالا ایا باغ ها هم که درصلح نامه امده به همان یک نفرمیرسددرضمن پدربنده اعتیادداشته ودارای پرونده پزشکی میباشدمیشه صلح نامه روباطل کردممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در بحث اسناد عادی صلح نامه و یا سند انتقال متون مندرج در اسناد و تاریخ ها تعیین کننده خواهند بود. در فرض اعتیاد و محجور بودن هم مواردی پیش میاد که قابل ابطال خواهند بود این اسناد. به دلیل چند وجهی بودن پرونده بهترین کمکی که میتونید به خودتون بکنید اینه که تماس تلفنی داشته باشید و جزییات به اشتراک بگدارید