چگونگی اعطای وکالت به شخص خارجی

دسته بندی : حقوقی | وکالت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر آقای فیضی در خصوص وکالت به شخص خارجی شما برای ازدواج از راه دور لطف کردین به سوال من پاسخ دادین. سوال دیگه ای ک داشتم این بود ک من از طریق سایت میخک مراحل وکالتنامه رو تا مرحله پرکردن اطلاعات وکیل پیش بردم . وکالت رو به یک شخص خارجی میخوام بدم و لی توی سایت میخک اطلاعات وکیل رو فقط در قالب یک شخص ایرانی از من میخواد مثل شماره شناسنامه کد ملی محل صدور..
میشه بیشتر راهنمایی کنین ک این مرحله رو چجور باید انجام بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد در سایت میخک چنین موضوعی پیشبینی و تعریف نشده به همین علت باید از طریق وزارت امور خارجه پیگیری نمایید.