وکالت تعویض پلاک خودرو

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.در وکالت تعویض پلاکی که از فروشنده گرفتم،اعتبار وکالتنامه«30 روز کاری» تعیین شده.
آیا در محاسبه‌ی تعداد روز کاری،روز های جمعه و تعطیلات سه روز اول فروردین،سیزده فروردین و عید فطر رو هم باید جزو تعداد روز ها محاسبه کنم یا اینکه به تعداد روز های جمعه و روز های تعطیلات رسمی،به مهلت وکالتنامه افزوده میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سی روز اعم از تعطیلی و غیر تعطیلی را شامل می شود.