سوال درخصوص موضوع الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
زوجه دادخواست استرداد جهیزیه با تامین خواسته و پرداخت خسارت دادرسی داده،بنده از صبح تا شب سرکار هستم با توجه به اینکه جلسه دادگاه عدم تمکین را در پیش داریم آیا تعویض قفل منزل مشکلی ایجاد نمیکند؟ مثلا زوجه مدعی شود میخواسته بیاد خونه ولی در قفل بوده؟ تامین خواسته به چه معناست؟ یعنی هروقت خواست میتونه بدون اجازه بیاد جهیزیه را ببره؟خسارت دادرسی را چرا باید زوج پرداخت کند؟ باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی پیشنهاد میشه تا زمان نتیجه نهایی پرونده الزام به تمکین اقدام به تعویض قفل ننموده یا درصورت تعویض یک کلید یدک را نیز طی اظهارنامه رسمی تحویل زوجه دهید .تامین خواسته به معنای قابلیت توقیف اموال خوانده تا قبل از قطعیت حکم هست .هزینه دادرسی نیز برعهده محکوم علیه پرونده است.