الزام شهرداری به ارائه پرواته ساختمانی

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور پروانه ساختمانی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام علیکم بنده برای ساخت زمین تجاری مسکونی خود اقدام به دریافت مجوز ساخت از شهرداری کردم که پس از طی تمام مراحل و هزینه هنگفت پیش نویس پروانه ساخت را گرفتم و نقشه ها تهیه و شهرداری هم انها را تایید کرده ولی وقتی اقدام به دریافت نقشه پروانه نهایی نمودم گفتن در ارایه نقشه اشتباه صورت گرفته و از صدور نقشه پروانه نهایی خودداری کرد و گفتند موضوع باید در کمیسیون ماده 5 مطرح شود این در حالیست که دو قطعه تجاری و مسکونی در مجاورت زمین بنده ساخته شده و الان هم ساکن هستند حال بنده میخواستم ببینم چه اقدامی باید بکنم ؟ زمین های مذکور دو کله هستند یک طرف خیابان اصلی 30 متری و از سمت دیگر در کوچه 10 متری میباشد زمین هایی که ساخته شده اند به معبر30 متری دسترسی به بنده هم به همین شکل پیش نویس پروانه داده اند ولی الان میگن که این دسترسی امکان ندارد . حال تکلیف بنده چه خواهد شد .
با تشکر
و من الله التوفیق

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بدوا از شهرداری کتبا درخواست صدور پروانه نمایید درصورت استنکاف از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید