انتقضای مدت طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | طلاق
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من به دادگاه مراجعه کردم برای طلاق ورای هم گرفتم اما متاسفانه 76میلیون اجرت المثل رو نتونستم جور کنم و خانم هم گفت تا پول رو ندی طلاق نمیگیرم و مدت3ماهه ای که قاضی تعیین کرده برای محضر تموم شده من چکار کنم حالا تا بتونم ا طلاق بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، بعد از انقضای 3 ماه در طلاق توافقی مجددا باید دادخواست طلاق طرح گردد