شکایت در صورت سو استفاده از برند

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالی دارم در صورتی که فردی نامی تجاری و فارسی انگلیسی را در داخل کشور ثبت رسمی کند یعنی ثبت شرکت کند آیا فردی که از قبل آن نام تجاری را در اختیار دارد .ir دامنه آی آر میتوان به عنوان خدشه دار شدن اعتبار برندینگ و اخازی از آن شکایت کرد و دامنه ir را گرفت ( بنده ثبت شرکت کردم و کسی نام من را ثبت ir کرده )

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تشخیص این‌موضوع با دادگاه هست شما شکایت کنید در صورتی که برای دادگاه احراز بشه این شباهت باعث اشتباه میشه میتوانید شکایت کنید